Lately :-)

Ikke blogga på noen dager nå. Eller jeg har faktisk prøvd flere ganger, men så har det vært så dårlig dekning så bilder ikke villet laste seg og da blir det jo tørt!

På tirsdag var jeg litt sammen med Haldenfrøknene. Ser dem alt for sjelden! Alle er så gode og morsomme:)

På torsdag tok jeg med Maiken på biblioteket for første gang. Det slo godt ann! Vi leste en bok sammen, så pusla ho litt og så med store øyne på en skoleklasse som kom innom :-)

Etter det gikk vi til frisøren, så Maiken fikk stussa litt på luggen sin :-) deilig og slippe og få luggen i ansiktet og snør og gørr;-P

Tur i skogen med Selma og co i går. Veldig koselig!
Og i helga sov Maiken hos mor og far fra lørdag til søndag. Så da hjalp jeg Tom og finne julegaver i Sverige, siden vi leverte Maiken der. Og på kvelden var vi på kino; jackass, bad grandpa. Dødskuli :-)
Deilig med en date og se hverandre litt oppi hverdagen som går i ett. Med jobber og verdens beste datter. Og snart et barn til og flytting! Hu-hei:-)
Det var litt som har skjedd i det siste.

Ingen kommentarer

Keths!

16.12.2013 kl.21:56

Innom for å ønske deg en fin start på uka! Snart jul :))

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

24, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits