Dei siste dagane.

Har gått unna =P på onsdag jobba jeg hele dagen. Var på julebord med brukerne på jobben. Alltid jeg som havner på sånt. Er det rart jeg ser ut som en julegris? Bon appetitt!
I går gikk dagen i et. Starta med samtale i bhg. Som gikk veldig bra, bare ros og få om vår lille prinsesse. En meget bestemt frøken som fikk til alt for alderen kort fortalt. Og mange fine ord :-) etter det var det på Nav og ordne meg skjema til og søke om pæng i perm, så dro jeg på fyllinga og hilsa på mamma, før jeg dro til bestefar og vaska for han og spiste middag(lunsjtid for meg), så var det og kjøre til sandtaket og lufte hundene og etter det handle for en uke, så henta jeg Maiken og lagde middag og på kvelden kom pappa på pizza. Etter det sov jeg GØTT! Og i dag sa kroppen min at det gikk ann og roe ned litt. Men det gikk jo ikke. Så jo faen ikke ut og 3 maskiner med klær, osv osv. Og Carisma som hadde hatt sprutdriti i hele buret sitt og gått helt psyko. Jadda. Lml!
I kveld har det vært og forberede til julemesse på jobben. Gledgruegleder meg til i morra. Håper det blir en bra dag!
Så håper jeg du har hatt en bra dag :-)

2 kommentarer

Vivian

06.12.2013 kl.22:49

Så fin header :)

Marit

08.12.2013 kl.22:45

Det var en meget produktiv dag for en høygravid dame! Du er så flink- tipper bestefar ble glad for besøket? :) Høres ut som om dagene hos deg likner de på Raknerud! Kjenner jeg gleder meg sånn til å gjøre noe praktisk igjen og ikke bare sitte på rumpa og lese! Ferdig til onsdagen! :D

maikenminverden

09.12.2013 kl.09:15

Marit: ha ha, ja noen dager går det unna :-) bestefar var så fornøyd så:-) men det var jo det vanlige opplegget. Svipp-svopp også måtte han sove. Men mamma mener det er ikke tida det står på men at det skjer noe;-) skjønner du gleder deg til litt praktiske greier igjen, dere som er så vant til og jobbing farte mye. Men du er jo så god på og kombinere. Den smarte studenten og den flinke husmora :-) gleder meg til du kommer hjem:-)

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

24, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits