Sykehus besøk!

Idag har jeg kjørt hest med Sandra og følt livet er fantastisk og smilt og alt er bra. Farta og kosa meg. Hormonene tar jo overhånd, så hvordan livet føles snus i løpet av sekunder;-)
Såååå klokka to skulle jeg til jormor for en ekstra sjekk, siden jeg har vært så syk. Og der sa ho jeg sender deg til ul på sykehuset nå, for barnet ditt har veldig lite symfyse fundus mål eller hva nå i alle dager det hetter. Og jeg pleier jo å toppe den statistikken godt. Great! Jeg bare " eh det passer litt dårlig, skal være på jobb om en time".
Men det var vel litt viktigere og sjekke ut lille. Ho sa også jeg hadde kjent lite liv for å få meg fort inn der. Ho tar alt veldig alvorlig, og det er jo bedre enn at ho ikke bryr seg .
Så var det og kjøre ned, og vente 3 timer(!!!) for og få parkeringsbot og komme til den megasure legen. Selv om jeg betalte parkering opptil flere ganger, men det mangla noen minutter da vettu, jævla europark, brenn i helvete og slutt og heng på utsia sjukehuset!!!!!!!!!!!!! Hehe. Må le litt. Men over til det viktige. Ungen var liten nå, men alt så bra ut :-) så får håpe det tar seg opp, eller i allefall holder seg sånn:-) og takk for at jeg har en jormor som tar oss alvorlig :-) heller en gang for mye på sykehuset!

Rakk og jobbe to timer og. Var i tomter litt over sju. Men det var ikke min skyld :-/
Nå håper jeg lille gullet og jeg holder oss friske resten av tiden :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

24, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits