En helvetes uke!

Hvis jeg ikke husker feil så handla mitt forrige innlegg om at jeg skulle gå tur og bla bla før jobb. Og vips så romsterte det så fælt i magen og jeg kasta opp og blei ganske uvell. Tok meg en dag hjemme på sofaen, og dro resten av helgen på jobb, i relativt veldig dårlig form. Kasta opp om nettene og svette ræva av meg om dagen. Og det resulterer jo i ganske dårlig matlyst/tørste. Så på mandag begynte jeg og føle meg rimelig skjelven. Men tenkte skal faen meg holde ut denne siste dagen også. Var litt i tvil noen ganger, og Googlet nr til lege en gang, men tenkte det går seg vel tell. Men når klokka blei to tenkte jeg bare detta er ikke normalt når knæra svikta og jeg begynte og fekte ufrivillig med armene. Og jeg er jo gravid så tenker ho på den lille. Så da slo jeg på tråden til legen og di spurte om jeg kunne være der i løpet av et kvarter. Kjørte fra tomter og sang litt for å holde meg bevisst egentlig.. Begynte og bli litt redd!
Så sjekka ho det ene og det andre og sa du får bare dra hjem og spise kjeks og drikke blåbærsaft. Men så skulle vi gå på do og ta en urinprøve og da segna jeg om i bevisst tilstand og begynte og riste noe jævlig og skjelve og bli helt vill. Har aldri vært så redd for egen helse!!!!!! Da blei det ambulanse og innleggelse på sykehus.

Blei tatt hånd av av noen fine ambulansefolk og følte meg veldig trygg :) fikk 1,5 liter intravenøst veske og tok 150 prøver av alt fra blod til b**j!
Fikk inntrykk av at jeg skulle bare være en kveld men blei to døgn.
På isolat uten tv og noe. Gøy =) næt!

Ikke akkurat the dats of my life, og som jeg savna Maiken og følte meg som en hjelpeløs mor! Ville bare hjem til ho. Men sov jo bare så var ikke så mye og gjøre fra eller til. Men er noe eget meg hjemme.
På onsdag fikk jeg endelig komme ut. Tenkte da blir jeg frisk fort. Den gang ei. Etter jeg fikk tatt meg en dusj hos pappa var jeg i grunn utslitt. Sov i flere dager, nesten i strekk. Mest utmattende sjukdommen jeg har opplevd!
Nå begynner det heldigvis og hjelpe veldig. I dag har jeg fått vasket litt hus og klær og lagd middag og sånn. Utrolig deilig.
Man skal være utrolig takknemlig så lenge man er frisk og kan være i farta. Det er verdt millioner!:-) mye mer enn all verdens penger!
Hva som feilte meg får jeg kanskje aldri vite. Ellers hører jeg noe fra sykehuset. Noen av prøvene kunne ta litt tid. Men det var i allefall noe galt, som et virus eller noe i magen. Kombinert med svangerskap og dehydrering/mangel på salter.

Én kommentar

Marit

26.11.2013 kl.21:08

Huffamei! Du står på du, uansett om det sjangler litt med formen. Ingen klaging der i gården, nei! Godt å høre at du er bedre! Ta deg god tid til å bli frisk :) Jeg er glad i deg💚

maikenminverden

26.11.2013 kl.22:12

Marit: takk for det :) har ikke følt meg så veldig stor. Glad i deg og snuppah<3 savner deg. Godt det går fort til jul nå!

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

24, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits