Di siste dagene:)

I går fikk jeg gjort så myye syns jeg. Var først hos jormor, som gikk veldig fint. Alt bra med meg og lille persille. Så var det hjem og styre og stelle og vaske hus og klær i tre timer før jeg dro opp til Sandra og vi kjørte hest med hundene på slep. Så fikk alle dyra trimma seg. Og kaninene stell som vanlig. Hente i barnehagen, og dra hjem og ha med Tom på middag til Rune og Ingrid :-) kjempekoselig, med flesk og hvit saus og god dessert. Mmm! Så var det og henge opp noen maskiner med klær. Er lov og gi seg selv en klapp på skuldra i mellom og si faen du er flink! =P noen dager er man så effektiv. Og andre dager går man bare i ring rundt seg selv. Sånn er livet.
Idag har jeg jobba fra morgen til kveld. I morgen skulle jeg egentlig på foreldre samtale i barnehagen. Men dem ringte fire i dag og sa Maiken hadde feber. Så vi utsetter det siden jeg uansett har fri i morgen. Så kan ho heller få bli frisk :-)

Rakk til og med og freshe meg opp litt i går.... Ikke hver dag det blir prioritert ;-)

Ingen kommentarer

Marit

14.11.2013 kl.18:46

Flinkere søskenbarn finnes ikke :) Det går litt opp og ned det der ja. I dag fikk jeg ikke gjort noenting, så håper jeg får gjort noe i morgen ;)

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

24, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits