Helga vår :)

Fredagen endte med en tur på sykehuset. Hadde gått og hatt så vondt og et helvetes nedpress i to dager, og tungt for å puste. Ringte ned på sykehuset, men sa det ikke minnet om fødselssmerter, det var bare veldig vondt. Men måtte jo komme til undersøkelse da. Og blei undersøkt her og der. Og di kom heldigvis frem til at det bare var muskulært, og på ultralyd hadde jammen den lille krabaten snudd seg(var på 3D ultralyd på tirsdag og da lå den godt planta med hodet ned). Så den lille lå med hodet opp og presset på luftrøret mitt og presset og sparka nedentil..... Deilig ja. Maiki var hos okki, i tilfelle det skulle være noe på gang eller noe galt. Jeg tenkte ikke det var fødsel, var mest redd for at noe hadde skjedd med den lille. Og det hadde det heldigvis ikke :-)
På lørdag var vi først hos Sandra og co. Gubbene våre snekra der, mens vi tok med Maiken og Jeremia og kjørte ponny.

Etter vi hadde kosa oss med det fant vi ut at vi skulle spise sammen og. Så da pakka vi med oss mat og dro ned til oss så lagde jeg det. Kjempegod viltgryte dem hadde handla inn til. Den står bak på creme fraiche pakka. Anbefales! :-) så da var vi sammen fra to til ti. Da var det to unger som ikke hadde sovi på dagen som ikke var lei og legge seg!

På søndag masa Maiken om Jeremia hele morgenen. Da var han den store helten. Dem er veldig gode kompiser hele tida da :-)
Sløv dag før vi tok med mat og dro til far og mor på farsdag:-)
Hadde verken kjøpt gave til min far eller Maikens i år. Jeg har litt gullfisk hjerne om dagen.... Tom er jo vant til og bli skjemma bort med roser og gave fra Maiken. Men kanskje han husker morsdagen neste år da ;-) den har jeg aldri sett noe til :-P he he.

Og idag har vi farta rundt og ordnet diverse ærend og besøkt bestefar en liten tur. Og vært en tur i hundeparken nå før vi kom inn i varmen!

Så da var det snart og lage middag..... Fisk i dag tro. Da tenker jeg gubben blir glad!

Én kommentar

benedictenygard

11.11.2013 kl.15:01

fin blogg! Ta gjerne en tur innom min også! :))

Marit

11.11.2013 kl.18:15

Så godt å høre at alt var i orden, men skjønner veldig godt du ble bekymra. Håper du er bedre nå, snuppa! Maiken er så heldig som har ei mor som tar ho med på så mye gøy! Du er så flink, Maria! :) Tom får ordne noen roser til deg ;) Her blir det kjøttdeig og spagetti i dag. Enkelt, men godt. Skal på kino i kveld, jul i flåklypa :D

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

24, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits