Bursdagfeiring

Forrige søndag feiret vi bursdagen til Maiken. Mamma og pappa var så snill og ha ho fra fredag til søndag, så ho kom hjem på bursdagen sin. Og vi fikk forberedt mye. Og fredag tok vi en tur over grensa. Og på lørdag handla jeg inn til bursdagen i Norge. Var på flere butikker for å få alt jeg trengte. Så klokka åtte på kvelden, da begynner ho Maria og bake kaker. Tror jeg dreiv med ti slag eller noe. Et par røyk på veien=P så satt jeg visst frem en marsipankake jeg ikke hadde vært helt heldig med så jeg :-( den blei så bløt så det ut som. Så halv to var jeg ferdig og bake. Så var det opp klokka sju og begynne og bake mer og steke karbonader og bacon også videre. Og Tom vaska huset. Jeg lagde en del mat, så to på to eller noe var vi ferdig lissom. Og da hører vi bare "haaallo?"... He he. Så var det gjester fra klokka to da. Etter vi hadde spist gikk jeg og henta en liten heste-overraskelse.

Så var det kake og di siste gjestene dro klokka åtte.. Og dagen etterpå kom Solbergsa oppi gata her på litt rester. Og maten og kakene holdt akkurat egentlig. Enda jeg kjøpte ganske store mengder. Men det var ikke noe sjokk. Familien min piller ikke i maten dem =P og det er jo morro når folk spiser bra! Vellykket dag :-) men i styret glemte jeg jo og sette frem is og krem, og gi barna godteposene. Men men. Man lærer vel sånne ting mer etterhvert. Så blir man litt stressa sikkert med mye gjester og mye som skal ordnes. Men som sagt, vellykket syns jeg :-)

3 kommentarer

Marit

20.04.2013 kl.00:16

Mamma sa bestemor sa det hadde vært supert, og veldig god mat. Du er så flink du, Maria! :) HUsmora sjæl! <3

mamma

22.04.2013 kl.22:11

Jeg elsker det hestebildet, får meg til å tenke på Asrtid Lindgren , min store barnebok forfatter.

maikenminverden

28.04.2013 kl.08:19

mamma: det bilder er sø koselig :-) og det hat du tatt:-)

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

24, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits