I det siste...

...har det vært dårlig med blogging. Det er i allefall helt sikkert!

Men da kan man jo skrive litt nå :)

Forrige mandag husker jeg ikke en shit av hva jeg dreiv med.

På tirsdagen var jeg hos frisøren :) En meter ettervekst blei gjort om til kort hår med litt mindre etttervekst :P


Har bare stripa det da :) Så slipper etterveksten å bli så insane tydelig herettter!

På onsdagen jobba jeg hele dagen, så på torsdag var det fri igjen :) Da var jeg en tur hos ho mor på fyllinga, og blei bedt på grilling der seinere på dagen. Dro til frisøren og klaga. Hadde jo ikke noen striper i bakhodet nesten, og absolut ingen i nakken . Kvia meg litt til det, hater og klage!! Men di tok det med et smil og retta opp sine feil. All kreditt til venner frisør oppi Askim :)

Litt bilder fra grillinga, hos grillchef Edvart

På fredagen kula jeg og Maiken helt ned og tok en dusj sammen i den "gigastore" dusjen vår, før jeg kjørte ho i barnehagen til elve tida, og dro og rei sammen med Sandra og bikkjene. Var så fin tur. Første gang Carisma var med på ridetur. Ho trodde ho skulle redde meg  fra hesten og prøvde og komme opp til meg, bite den i beina, bjeffe på den osv. Uten håp, for noen fine hester!! :) Mere tålmodige havremopeder skal man leite lenge etter :P

Etterpå gikk jeg på en ny arbeidshelg med friskt mot, kremt, og da var det plutselig mandag ettermiddag før man kunne se familien sin igjen. Herregud som jeg savner min lille prinsesse. Hadde jo heldigvis vært hjemmom og sett ho litt. Men det er for lite!!!

Fikk en kjempesøt gave fra mammaen til den ene brukeren. Blei helt rørt, så søtt og tenke på meg når dem er i Tyskland! :)Et smykke med en ønskeperle inne. Den ligger inni det shellet til venstre i esken, og fargen på perla betyr noe. Så skal man legge perla inni smykket. Fin vett :)

På mandagen hadde jeg skallebank fra en annen verden. Skulle tro jeg var drit fyllesjuk! Men sånn var det ikke. Så måtte bare bita tenne sammen og prøve og holde seg litt oppegående. Hadde en avtale med Heidi. Skulle se på nurket hennes! VALPEN!!! :D Og det måtte jeg jo. Men først var vi bedt på kaffe og kaker hos di fine utleierne våre. Mrs and missis S-berg <3 Dem er så søte. Hvis noen snakker om par som er som nyforelska tenker jeg på dem to. 70 år gamle turtelduer. Blir ikke stort bedre enn det :)

Eller litt bedre blir det, når du drar og ser på en 10 uker gammel valp! Da hopper hjertet over et slag eller to. Glad blir man i allefall :) Jesus og den var søt. Blei forelska jeg. Men den blir vel voksen den og. Hehe. Neida, jeg liker bikkjer i alle aldere :) Alle aldre har sin sjarm!

På tirsdagen var vi en tur hos legen. Maiken tok blodprøve for første gang. Ho var så flink. Ikke et pip, enda dem holdt ho fast og stakk ho i armen og sånn. Tøffa mi det <3 Så små kids pleier visst og få bedøvlse plaster og sånn før blodprøve men dem skulle bare prøve. Og det gikk jo så fint atte :)

Hadde egentlig enda vondere i hodet på tirsdag. Var jo værre en migrene. Jeg hadde migrene på ungdom skolen det var ikke så vondt den typen jeg hadde i allefall. Trodde jeg skulle spy. For blei kvalm fordi det gjorde så vondt. Og åpna jeg øya føltes det ut som blits.

På onsdagen var det knuget igjen. Jobba til halv fire og da kjørte jeg hjem så håret stod rett ut=P Henta Sessi og burna inn på kjøkkenet og lagde noe og trøkke i trynet før vi rælla ned på stranda og nøyt di siste solstrålene. Var jo så fint vær! Møtte ei fra barnehagen der og. Maiken var rundt og hilste på alle andre og. Unger ikke er så nøye på om dem kjenner folk, heihei! Hehe.

 Husker når jeg var liten, husker fortsatt klart at jeg gikk bort til folk og sa vil du være venner med meg? Herregud hadde man gjort noe lignende som voksen hadde man nesten fått seg en på kjeften. Normenn er vel det folket i verden som er minst åpne for nye mennesker.  Og byr veldig lite på seg selv. Kun eldre mennesker det, hvis man for eksempel sitter på toget, som begynner og snakke om været og sånn for å starte en samtale. Men så er jo dem også mer høflig en vår generasjon. En ting er helt sikkert. Det kommer til å bli et helvete å få oss på gamlehjem. Jeg kan neppe tenke meg at en 89 modell ligger med bleia full av møkk i senga mens sykepleieren sier du må bare vente litt. Nei uff. Dem som ligger på gamlehjem nå er reint for høflig mange av dem. Ingen som skulle finni seg i så lite bemanning og dårlig ressurser. Men hva får dem gjort? Nei- nå sporer det som vanlig helt av her.

Senere på kvelden dro vi å så på/prøvde senger. Fant en veldig god en på møbelringen.

I dag har jeg vært litt fornuftig og bakt og vaska klær og sånn. Steinerbarnehagen har plandager i dag og i morgen så jeg og Maiken har sykla oss en tur til Askim. Besøkte farmor. Jaa... Nå virker det som pc`n syns jeg har delt nok bilder for den gidder ikke å laste opp en drit til, selv om jeg har prøvd 120 ganger.

Var i allefall deilig med en dag med gullet sitt og en god sykkeltur. Rakk to flauser og på dem tre timene vi var borte... Hehe. På vei til Askim, nesten oppe i byen er det en skikkelig bratt grusbakke, så tenkte jeg der må jeg trille ned for sklir jeg på den grusen tryner jeg noe jævla. Så klarte jeg ikke holde igjen så sykkelen "vrengte bakover" og sykkelvogna til Maiken begynte og steile. Detta er selvfølgelig rett ved brannstasjonen så da kom det to brannmenn og hjelpa meg. Dem var jo så koselig. Men tenker dem lo godt når jeg dro. Hehe.

Og på vei tilbake begynte jeg sikkert og kjede meg eller noe. Dreiv og tenkte på forskjellige folk, så er det ei jeg syns er så rar. Fascinerer meg på den "gærne" måten. Så dreiv jeg lissom og etterligna ho sånn ho snakker, så hørte jeg det kremta bak meg, ei som skulle frem. Jadda! Ho trodde nok ikke jeg hadde x antall syndromer, ....eller skal vi si kromosomer.

Hehe. Sikkert smart og dele på bloggen men da får dere noe å glise av ;P

Maiken sang endel mens vi sykla da. Det er koselig :) Så møtte vi en som skal starte hundepark i Askim:) Spennede. Tilbydde meg muligens og hjelpe til på dugnad. Må bare se om jeg får tid mellom jobb, unge bikkjer osv. Alltid noe og henge fingra i!

I kveld har vi vært på jysk og i Ski og sett etter senger. Senga på jysk var ræva, den vil jeg ikke ha.  Så da mangler det og sjekke ut bohus og skeidar da så har man lissom sjekka overalt. Gleder oss til ny seng!!

Det var det jeg husker i bråfarta....

I morgen skal Maiken til mormor:) Så skal vi ha noen folk her :) Blir koselig!

 
 

2 kommentarer

liveitdonotdream

17.08.2012 kl.21:18

Mange flotte bilder <33 er hun minste din? hun var i så fall en utrolig søt liten jente <3

maikenminverden

19.08.2012 kl.21:47

liveitdonotdream: Takk :) Ho er min store stolthet ja :D

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

23, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits