Lille prinsessa har hatt sin første halve uke i barnehage:)

Nå har gullet mitt hatt sin første uke i barnehage:) Og jeg snart en uke til med ferie. Det var sykt deilig! Vært litt sånn halvslapp-helslapp. Det er litt dumt når man har ferie men. Har hatt det veldig koselig fordet:)

Maiken begynte i barnehage på onsdagen. Da var ho der på formiddagen og leka og spiste lunsj. Tok et bilde sammen med di andre ungene når ho huska men det kan jeg jo ikke legge ut. Var så fint :) Ho gikk bare rett bort til alle. Skal sies at det var få unger der da, og di som var der var så rolige og omsorgsfulle. Maiken leika med flere stykker og kosa og nussa dem. Hehe. Unger er så herlige! Det var bare ho og Jeremia som begynte denna uka og var der nesten i hele tatt. Så er veldig rolig start. Fint det da :) Blei med oss hjem i haøv tolv tiden til soving i bilen. Hehe. Hadde ikke med vogna se. Så skulle vi på shopping litt her og litt der. Av mat.... Vi skulle jo få besøk :)


1 stk nydelig jente klar for første dag i barnehagen.


Etter første barnehagedag pynta prinsessa seg til besøk av bestemor og bestefar. Dem skulle komme på reker. Det vil si mamma kom med rekene og jeg stod for alt tilbehør og jorbær og is :) Nam-nam.

Dem syns det var kjipt hos oss da. La seg til og purke og sove.

 ,

Jada! Takk for besøket lissom=P

Etter dem dro spydde jeg og hadde vondt i magen. Veit ikke hva som ugjorde seg i magen jeg. Vært slapp flere dager etter det og. Litt sjukt og bli smitta så fort fra barnehagen hvis det er der det kom fra. jaja.

Torsdag var det klart for ny dag i dagis. Maiken kosa seg kjempemasse denne dagen også. Sov der, mens vi reise en tur på Askimtorget og prøvde senger. Lyst på ny seng ja! Den vi har er jo helt sieræva og ubrukelig. To enkle madrasser som sklir fra hverandre, så havner jeg alltid i sprekken..... Vond er den og. Føles ut som man har influensa hver dag fordi det verker i kroppen.... Hehe!

Men det jeg egentlig skulle snakke om. Gikk fint denna dagen i barnehagen og :) Når vi hadde vært hjemme en liten stund kom Stine. Gjett om Maiken blei glad, og jeg da! :) Ho kom også med gaver fra Bulgaria den snillingen! Maiken fikk barnehagesekk, et kjempefint hello kitty tights og tunikasett, en hello kitty hettejakke, og hårbøyle!! Jeg fikk neglelakker, øyenskygger, håndkrem og ansiktskrem!! Vi blei veldig glade :D Så koselig med gaver som ikke er jul og bursdag. Di er mye kulere! :D

På fredag skulle ho være med og inspisere barnehagen til Maiken =P Haha, neida, ho ville være med oss og se og det syns vi var kjempekoselig! :)

Da var vi der frem til Maiken skulle sove, så dro vi på Askimtorget en tur. Glana litt og gikk på cafe. Stine, Sandra og jeg. Så henta vi verdensbeste og dro hjem og gikk en tur før jeg var alene reste nav kvelden. Tom har jobba kvelder siden onsdag. Egentlig meninga han skulle jobbe helga men så har dem gjort seg ferdig i uka i stedetfor. Dem måtte opp til Oslo en liten tur idag og da for dem blei ikke helt ferdige i går. Mangla noen sandsekker. Litt kjedelig da!

Ingen planer for helga. Tar den som den kommer :)


 

 

 

Én kommentar

mamma

05.08.2012 kl.19:24

Vi hadde det veldig koselig vi,men blei bare så trøtte etter all den gode maten. Sov ikke lenge da.......

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

23, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits