Bursdagfesten min :)

I går kveld hadde jeg jentefest med 7 herlige jenter :) Sandra, Bogga, Marit, Aina, Stine, Ingrid og Silje <3 Så vi var 8 tilsammen. En koselig liten gjeng ;)

Pynta bordet med rosa ting, rester fra dåpen til Maiken. Gjennbruk er fint :)


Så var det mat og snakkings. Og nipping til glasset, men det varte ikke lenge. Folk drakk ikke lite!  Og jeg hadde i allefall kjøpt inn rikelig!

Så når den begynte og virke fløy stemninga til himmels vettu ;)
Alle tar seg en svings ;)

Så dro vi på byen og herja litt der, før vi dro hjem igjen når det stengte etter hvert.

Da fikk jeg en fiks ide om å lage sidecut, Aina blei med. Faen og dum jeg føler meg. Jeg syns det er dritkult, det er ikke det. Men jeg tok så jævla mye! Kjempefint hvis jeg skal på noe jobbintervji fremover. Ser jo ganske rocka ut. Og det skal ikke bety noe, men utseende betyr helt klart noe når man er på jobbintervju. Kan jo bare ta et hårbånd over. Men jeg har tatt så mye så det er så dumt. Faen fulle folk lever så veldig i nuet ass :(


Sånn går det når man er pling i toppen! Kunne tatt ei stripe lissom, tok jo helt bort til øret. Frisører hjelp :O Britney skinna jo hele hue, og satt jo på extensions når det kom litt hår, kan jo det jeg og hvis je gsyns det er for ille å vente.

Godt det "bare" var håret da, det gror jo ut igjen. Om leeenge.

Kjempekoselig kveld alt i alt. Gøy å være sammen med denna gjengen, det fikk vi bekrefta ;p


 

2 kommentarer

Stine julie

01.feb.2012 kl.17:16

takk for en helt utolig bra kveld gullet!!! Den beste kvelden på leeeeeeenge!!! Som jeg kosa meg.. :D Vi er så best sammen vi! <3 hahahah, minnene strømmer på.. ahhhh, LOVE! Gleder meg til vi ses igjen søta!

Marit

03.feb.2012 kl.12:49

Så fin bloggen er, Maria! Fikk endelig link av Bogga så jeg fikk sjekka ut det her. Syntes det er utrolig koselig å følge litt mer med på hva du driver med. Det ser ut som om stemninga nådde taket når jeg reiste. Jeg var jo nesten dritings allerede da. Haha! Sveisen din er foresten utrolig tøff! Håret ditt vokser så fort at det snart er som vanlig igjen;) Klem fra meg!"

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

23, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits