Helga vår :)

Kommer som regel i et samleinnlegg den! Gidder ofte ikke og blogge i helga ofte. Men det er jo ikke så nøye når man gjør det, ingen som forventer noe ;) Hehe.  Men liker å ha skrevet ned det som skjer hver dag egentlig. My little diary.

Lørdag gikk til mye avslapning, siden Maiken tulla hele natt til lørdag! Så da var ho mor litt trøtt og duppa av litt på formiddagen gitt, eller ganske mye egentlig. Hehe. Men det gjorde jo ikke noe, hadde ikke noe vi skulle rekke vi.

Men på kvelden var jeg insane rastløs, men da kom heldigvis Rune og Ængi, så da spilte vi litt kokkelimonke. Rune vant tittelen som lystløgner, så jeg er glad jeg ikke vant. Haha, nei da. Også spilte vi litt amerikaner. *TenketilbakepåmittelskedeLevanger<3*
Bamsekos<3


Det var lørdagsbilder.

I dag har jeg gått tur(sjokk!) i skogen, deilig med masse fin hvit snø. Me love <3 Greit med litt skisnø før våren kommer. Tenk på det dere, ikke lenge til våren.... :D Eller, litt lenge, men det går jo fort!

Så har vi besøkt farmor/svigers/morra til Tom :)

Koser med Frøya ho se. Den gamle burugla til svigers. Gamlemor ;)


En daff Carisma ;)


Peneste jenta mi<3 Hakke tellinga på hvor mange nusser ho får om dagen og hvor ofte jeg sier jeg elsker ho. Akkurat passe mye tror jeg! :)

Har litt lyst å blogge om forskjellige ting, men gidder lissom ikke når få svarer stort sett.  Men kan hende jeg gjør det visst jeg kjeder meg veldig snart. Har noen ting jeg vil diskutere ;) Hehe. Men som sagt før, jo større Maiken blir, jo mindre tid til bloggen.

Er i allefall veldig veldig veldig glad jeg ikke er noen toppblogger!! Stakkar mennesker. Ha så tragiske liv, å få så mye dritt slengt etter seg av sjalue jevngamle småjenter! Missunner dem alt dem får tilsendt for å skrive litt om det, men that`s it. Mye bedre på bunnen.  Hehe. Men det er vel en grunn til at di er på toppen, flertallet liker fjortissblogger. Og di er sikkert flinke. Bare savner noe litt mer givenes lesestoff oppå der ;) Hehe.

Har dere hatt en fin helg?6 kommentarer

bjorgkristin

22.jan.2012 kl.22:59

jeg har hatt en kjempefin helg! så fine bilder :D

maikenminverden

22.jan.2012 kl.23:02

bjorgkristin:Så bra! :) Takk for det :)

Borghild

23.jan.2012 kl.10:58

ja, har hatt en fin helg :) Men er sjuk da, og det er såå kjedelig:( Menmen. Maiken er så søt, også så mye hår ho har fått nå :D

Ingrid

23.jan.2012 kl.13:47

Takk for en hyggelig aften om lørdagen! :) Var kjempe gøy å spille, må gjentas !! :D Så koselig å se at Maiken liker bamsen fra oss. Ho er sååå søt <3

maikenminverden

23.jan.2012 kl.15:47

Borghild:ååå så kjedelig! God bedring! :) Takk for det,ja det vokser skikkelig nå om dagen :)

maikenminverden

23.jan.2012 kl.15:48

Ingrid: Ligemåde snuppa =) Det var gøy det. Ja den liker ho, koser den rett som det er :)

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

23, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits