En stille og rolig dag!

I dag har vi vært på kontroll på helsestasjonen. Maiken hadde gått opp en halvkilo og veier nå litt over ni kilo. Jeg har sagt ho har veid ni lenge jeg, men ho har visst veid 8,5 ca. Så er ho 73,5 lang. Litt rart, siden det er 80 som passer i klær. Men di er kanskje litt vaska "ijæl" så dem har krympa litt dem i str 74. Jeg gidder i allefall ikke presse ho inn i klæra så dem sitter som pølseskinn. 86 passer jo endel nå og, men det er kanskej litt smått da. Mye er jo arveklær så det har jo snurra et par runder i vaskemaskinen. Hehe.

Ellers var alt bra på helsestasjonen :)

Vi stod over babysvømminga i dag da, siden Maiken er forkjøla og hoster. Gidder ikke at ho skal bli mer syk! Det er jo flere muligheter til å svømme. Vi kan jo dra opp når som helst ellers. Man får klippekort når man går på babysvømming, så kan man ikke da det er, så kan man bare bruke det andre dager. Det er fint! 

Skisnøen min har annkommet da =D =D =D Jeg elsker å stå på ski. Men har ikke fått kommet meg ut enda for Tom er på jobb enda. Maiken har jo akebrett så jeg kunne dratt ho etter meg. Men ho er litt ustødig til å sitte så lenge selv enda. Men er ikke umulig det blir en skitur med hodelukt når Tom kommer hjem fra jobb. Spørs hvor sent det blir.

Ellers har jeg lagd en dritgod wok til middag. Er ikke hver dag jeg blir så fornøyd med middagen. Kjedelig å spise den alene da. Men spiste jo sammen med sessa mi <3


Søta mi <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

23, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits