Helga vår

På lørdag var jeg hos dyrlegen med Carisma for å få en sprøyte. Etter det dro jeg til Halden for å være sammen med syrran. Jeg, Mæikiss og Carisma. Vi slapp av Tom  i guttebursdagen til bestefar først da. Bestefar fylte 85 den 4 januar, og feiret det med alle familiens gutter/menn på lørdag. Hva er det som skiller gutter fra menn? I dette tilfelle alder =P Tror dem hadde det veldig gøy, og viktigst av alt, jubilanten hadde en bra kveld :)

Jeg kom til nydelig mat i Halden. Aina kan og lage mat! Det var så godt. Jeg leste opp for Tom en melding fra Aina før jeg dro, at ho skulle lage mat til oss. Så sa "hva skulle ho lage da?",  Jeg sa "vet ikke jeg vel, åssen det?" "Nei, for kanskje jeg avlyser bursdagen og blir med deg!" Hehe, så Aina, Tom og jeg syns du lager veldig god mat! :)

Kosa oss bare med TV og en rolig kveld. Jeg med godis og potetgull. Så var det dating i mørket og jeg takka for meg. Hehe, er en jævel til å sovne på sofaen se ;) Så prøver jeg å late som jeg ikke er trøtt. Tror jeg har fått det av noen! Altså arvet.

Koselig å stå opp på morran og høre små føtter trave ut av soverommet :)
Så utpå formiddag dro jeg til Stine og var sammen med ho noen timer :) Det var koselig. Neste helg skal vi være sammen hele helga! :) Blir gøy.

Vi spiste på Macer`n da. Så fikk Maiken sin første ballong. Da var jeg lei meg for at jeg ikke hadde med kamera! Det uttrykker var så søt. Seriøst er den til meg? Så smila ho så gullig som ho alltid gjør til ballongdama.

Så var det himmat en tur og se på Uten grenser på kvelden. Det er så koselig det!! Gråter hver gang. Blir så rørt av så herlige mennesker! Da snakker man om "gøtts" da. Og vi andre sitter og syter og klager over småting!

 

2 kommentarer

Aina

09.jan.2012 kl.22:54

Takk for kompliment og ellers koselig besøk :-)

maikenminverden

09.jan.2012 kl.23:00

Aina: Vel fortjent komplement :) Nå kan vi bare se frem til bursdagen og hæla i taket :P

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

23, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits