Pølsegrilling i skævven.

Hællæ! Hehe

I dag er det freddan, så da er det ingen grunn til å vente mer =P Haha, nei da. Men dert er jo koselig med helg!

På formiddagen i dag kom fatter`n er tur, det var en koselig overaskelse! Det var et av to overaskelsebesøk alt-i-alt i år! Folk er ikke gode på å bare ta seg en tur. Men alle er så opptatt med alt mulig for tida vettu. Eller lasy i fat ass`n sin =P Ett av to... Hehe, men var i allefall veldig koselig at pappa tok en tur! :)

Etter det pakka jeg sekken og gikk i skogen for å grille pølser :) Var jo så sinnsykt fint vær ute i dag! :) Det er kjempedeilig. Maiken var våken for ho våkna jo mens jeg pakka sekken og sånn, men ho er jo så snill og bare sitter å titter og prater. Verdens gulligaste :)

Etterhvert mens vi var der oppe i skogen kom han far, Tomboy også. Det var en koselig overaskelse! Både for meg, Maiken og di firbente. Zofus og Carisma var jo rett rundt bålet. Siden vi grilla pølser. Zofus er jo helt psyko på pølser.

Ååååh, pølser smaker så godt ute! :) Ti ganger bedre enn i panna. Rart det der. Alt er så godt ute! Var ikke så lett å fyre bål i dag da. Selv om jeg gjorde som jeg alltid gjør og det pleier å funke fett det. Men ikke i dag. Var så trått å få noe futt på det. Men det blei da litt lunk på pølsene. Tenkte i et sekund på å ha med meg tennvæske, men gidder jo ikke det. Det er for pyser! Syns nå jeg. Men neste gang kanskje jeg har med en skvett. Bare syns det er som å spille bowling med sånne på sida, så kula ikke får gått i renna. Litt for "bænkers" ;) 


Koselig tur :)
Det var lyst men ser ut som det er mørkt på bildene.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

23, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits