Vært i skogen med hundene =)

I kveld fikk jeg to deilige timer i skogen med hundene mine =) Det var utrolig deilig. Ikke båndtvang lenger heller, det er kjempe deilig =) Høsten har sine fordeler den og, alle årstider har sin sjarmn syns jeg! Kosa oss masse. Selv om det var akkurat som dem ikke skjønte dem var løs, holdt seg rett rundt meg hele tida. Merker det er jakt tid da. Smalt rundt øra hele tida. Jeg blei heldigvis ikke skutt :P Sånn er det å gå i skogen:)

Kom midt oppi en kløver eng da. Så tenkte jeg nå skal jeg finne en firkløver for en gangs skyld


Det gjorde jeg ikke. Dette bildet er stjelt fra google. Av en milliontohundreogfemtitretusen kløvere, var det ikke en eneste firkløver. Men det er ikke noe man kan finne tror jeg, tror den finner deg, på en måte :) Jeg har mange andre firkløvere, altså lykke :) Var ei som vant både i lotto og på hest. Vet ikke om dere fikk med dere det forje uke, så spurte dem hvorfor det hadde skjedd. Så fortalte ho om et sted på vei til jobben det alltid var så mye firkløvere. Så da ville jeg finne en og ;)

Nå legger vi oss. I morra kommer bilder av gavene fra dåpen :)

Sov godt readers ;)

3 kommentarer

karolinekeikrem

22.aug.2011 kl.22:17

Sov godt :-)

Sunniva

22.aug.2011 kl.22:19

Så kjekt :D Du er heldi som har hund ^^

Ta gjerne en titt innom bloggen :))

Kathrine

22.aug.2011 kl.22:20

Skal også legge meg snart:)

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

22, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits