Hilsa på nye naboene

Vi tenkte vi skulle gå oss en liten tur like før tolv, så Maiken skulle få tatt næppen sin. Men så var ho nye naboen ute, så da syns jeg jeg måtte gå innom å hilse på. Så satt vi brått der i to timer. Får ho var så kosleig å vi skrævla i ett.. Hadde mye til felles, barn og dyr osv. Da går skravla vettu! Så da kom vi ikke hjem før nå. Nå må jeg virkelig begynne å gjøre noe, hehe!

Carisma fikk seg en ny kompis og da.En puddel, som ho hærja med hele tida og en ny uvenn, en nakenhund. Var faktisk ikke ho som var sur på den, var den som var sær!

Tok så mange fine bilder, så skulle jeg se på dem på vei hjem, nei da hadde ikke hatt i minnekortet! IGJEN! Skulle ikke vært mulig. Jeg legger over bilder hele tia vettu, så glemmer jeg å sette det i igjen. Dumt for det blei di kule leikebildene. Jeje, another time maybe ;) Slenger med et fra google da, ser så tamt ut uten.Snåle hunder ass! Santo, du har fått konkurranse! Hehe.

Så sa ho jeg kan jo bare finne deg på face etterpå. Er jeg den eneste gjenværende i europa og omegn som ikke har facebook? Ingen planer om å få det heller :P

 

2 kommentarer

Zanto

18.aug.2011 kl.16:53

Jeg er kjekkest! ;-) Og det veit jeg at Carisma mener også :P hehe

maikenminverden

18.aug.2011 kl.17:07

Zanto:Hehe, den var kul Zanto =) Visste ikke at du var så potenemm :P

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

22, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits