Dagen i dag =)

I går skjedde det ikke noe annet nesten på kvelden enn at jeg var på butikken, og det er jo ikke noe å skrive om. Men nå vet dere det likevel ;)

Etterpå skal vi kjøre Maiken til mamma, så skal vi finne på noe selv. Er vel fare for at det blir en fisketur ;) Går helt fint og ha med bærta på det og da, men mamma ville ha ho. Så tror jeg barn har veldig godt av at noen andre tar seg av dem noen timer i mellom. Så ikke dem blir helt mamma mamma. Selv om det er veldig koselig det og ;)

Skriver sikkert et innlegg etterpå ;)

Hva skal dere i dag?

Ha en fin dag da :)

2 kommentarer

Ingrid

09.aug.2011 kl.15:42

Hei :) Hørte noe om denna fiskinga.. hehe Virka som Rune vill ta en tur med båten ;-) Hvis dere ville det da! Har kjøpt en liten gave til lille go`jenta i dag , siden ho ikke har fått noen sommergave :D Men var litt brå kjøpt, så håper det passer ! hi hi ;-)

maikenminverden

09.aug.2011 kl.22:34

Ingrid:Tusen takk for gava, den var bare så nydelig!! Synd det ikke blei fiske. Dumme merca:P Bare å komme hit hvis du vil en dag hvis du har fri =)

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

22, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits