Fiskedilla

Har for tida enda mere fiskedilla ennn vanligvis, så i går var vi å fiska igjen. Nede på Mørk brygge. Veldig fint å sitte der nede, selvom fisken ikke  beit allverden. Maiken var med så klart og ho hadde ikke tenkt å ligge litt for seg selv, så bærte bort vognbagen, for det var ikke så mye innsekter i går. Da er alt greit. Skjønner dem godt jeg, kjipt å ligge aleine da! ;)

Jeg fikk bare noen napp, og Tom fikk verdens minste abbor. og en gjedde, på mark. Det var gøy, så bare den hoppa så forsvant dupen til Tom :)


Det er utrlolig sjelden at man ser fisken hoppe, så får man akkurat den fisken! Gøy da =)

I dag har Tom fått ta bilen, det angrer jeg egentlig litt på når jeg ser at det ikke skal bli så fint vær. Men da får vi være litt kreative da =)

I dag har jeg faktisk ikke en eneste plan, hvis ikke hundekurset er i dag, for da kunne jeg jo tatt en tur dit og  hilst på i allefall:) Savner hundegjengen. Men ikke lett å få tid til alt med den nye tilværelsen. Tom er ikke helt glad i å være aleine med Maiken heller. Og er ikke så lett å ha ho med når ho ikke vil være noe for seg selv, vanskelig å trenehund da. Men vi finner mok en løsning.

Har dere noen planer i dag da?


2 kommentarer

Stine

03.aug.2011 kl.10:52

søt blogg du hadde :O)

maikenminverden

03.aug.2011 kl.11:00

Stine:Takk :) Du også :) Så mye fine bilder:) hvor får man kjøpt den mascaraen a? den så bra ut :)

Skriv en ny kommentar

maikenminverden

maikenminverden

22, Askim

Elsker å være mammaen til lille Maiken <3 Skriver for det meste om det vi gjør. Så er vel mest spennende for familien =) Er også veldig glad i hundene mine, som ofte nevnes også =) Ellers skriver jeg om det jeg føler for ;P

Kategorier

Arkiv

hits